2011. szeptember 26., hétfő

2012 és a fejlődés törvénye…


Azon emberekben, akik valamennyire is foglalkoznak az előttünk álló esetleges 2012-es változásokkal, fel kellene egy gondolatnak merülni, hogy mi végre is vannak bizonyos időnként a Földön a mágneses pólusváltások. Belegondolt már a nyájas olvasó ebbe a kérdésbe? Cél és ok nélkül ugyanis semmi nincs a természetben. Ez a természeti jelenség is rendkívül szigorú fizikai körülmények megléte közepette történik meg. Ez tulajdonképpen a világmindenség és benne az ember szakadatlan fejlődésének a törvénye szellemében zajlik.

          Van egy nagy problémája ennek a jelenségnek. Nincs semmiféle emberiségi tapasztalat arra, hogy mi hozza létre ezt a változást, és nincs tapasztalat arra sem, hogy hogyan fog lezajlani. Persze én is ismerem azokat a homályos közléseket a jelenség lefolyásáról, amik megjelentek különböző tanulmányokban és médiumi közlésekben. Tudományos leírása még sincs a dolognak. Én igen régen foglalkozom a kérdéssel, igyekeztem már minden megközelítést elolvasni róla, de a probléma az, hogy még a Föld mágnesességének az elve sincs minden kétséget kizáróan leírva. Így nem csoda, ha mindenféle elképzelések lehetségesek a pólusváltásról is.

          Az ezoterikus irodalmaknak pedig van számomra egy alapvető hiányossága, hogy rengeteg irodalom létezik róla, de én még egymásnak ellentmondó felvetést nem olvastam. Márpedig, ha tudományosan sincs leírva a jelenség fizikai magyarázata, akkor minimális igénynek kellene lenni, hogy léteznek különféle teóriák. De nem! Mindegyik nagyon líraian írja le a várható eseményt, és mindig az a végső következtetés, hogy utána a fele emberiség elpusztul, a másik fele meg szentté válik. Bevallom ez a megközelítés inkább a manipuláció képzetét kelti bennem. Olyan ez, mint egy lányregény, amely tovább andalítja az embereket, ahelyett, hogy a felébredésre ösztökélne. Úgy állítják be a dolgot, mint elszenvedendőt, ami után a jó megkapja jutalmát, a rossz pedig eltűnik a Földről, mert jön az aranykor. Nincs benne dolgunk! Lehet andalogni!

          Most nem fogom a teljes energetikai ok – okozati összefüggés rendszerét leírni a pólusváltásnak, mert nem férne bele ennek az írásnak a keretébe, de egy – egy szegmenséről fogok írni folyamatosan, hogy gondolkodásra serkentsek mindenkit. Nem kívánom azonban megrágni a témát mindenki helyett.

          Annyit azért érzékeltetnék, hogy a Földet ne képzelje senki egy magára hagyatott bolygónak, hiszen része a Naprendszernek. A rendszer részeként pedig teljesen ki van szolgáltatva az egész összműködésének. Az Univerzumunk is része egy nagyobb rendszernek, az ún. Hét Nővér galaxisnak. Ez a galaxis 7 univerzumból áll, egy központi nappal a közepén. A hét naprendszer pedig e körül a központi nap körül rója a köreit, hasonlóan, ahogy a mi univerzumunkban a bolygók keringenek a Nap körül. Így már ezt az egész mindenséget kell egy összefüggő rendszernek tekinteni, ahol minden úgy működik, mint egy óraszerkezet. Így a Föld mágneses sarkainak a felcserélődése összefüggésben van a Nap sarki pólusai felcserélődésével, valamint a galaktikus napban történő változásokkal. Ráadásul ez az egész változás-sorozat olyan, mintha az ember érdekében történne minden. A régi szellemi iskolák leírják az emberi fejlődés törvényszerűségeit nagyon pontosan, ami összhangban van a világciklusok periodicitásaival.
         
          Az emberi tudat fejlődésében nagyon fontos szerepet játszanak a világhónapok periodicitásai. 1 világhónap 2160-évet jelent. Pontosan ennyi ideig tartott az elmúlt Halak korszaka is. Ez azért nem kevés idő. Mára nagyon nehezünkre esik a Krisztus történetet is elhelyezni az írott történelemben. Még távolabbra nézni még nagyobb nehézségeket jelent számunkra. Egy világhónap egyébként, - a régi szellemi iskolák tanításai szerint, - egy alapvető emberi tudati minőség kialakítására elegendő. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ennyi idő alatt válhat egy csakránk tudatos irányításunk alá. Az elmúlt Halak világkorszaka, - amit Jézus Krisztus indított el áldozatvállalásával, - a szívcsakra öntudati kifejlesztését szolgálta. Tudom, nem könnyű így elsőre ezeket értelmezni, de remélem lesz még mód rá a későbbiekben, ha követni fogják írásaimat ezen az oldalon.

          Előző írásomban már jeleztem, hogy az időgyorsulás 15-éve alatt a Föld rezgésszintje brutálisan megváltozóban van, ugyanakkor az ember energiarendszere mit sem változik. Márpedig mi emberek a Földön élünk. Energetikailag a dolog úgy van kitalálva, hogy az ember energiarendszere és a Föld energiarendszere, illetve annak rezgésszintje megfelel egymásnak. Az ember, ha élni akar a Földön, akkor fel kell venni a Föld mindenkori rezgését. Olyan ez, mint a hálózati elektromos áram. Ha 220 Voltos a hálózati feszültség, akkor az elektromos készülékeket úgy kell méretezni, hogy bírják ezt a feszültséget. Egy 12 V-os készülék leég a 220 V-tól. Az emberrel is ez a helyzet jelenleg. Ha nem tudunk adaptálódni az új Föld új feltételrendszeréhez, elpusztulunk.

          Mit jelentenek ezek a dolgok, most már összefüggésben. Eltelt tehát a Halak korszaka, amelyik a szívcsakra öntudattal való átlényegítését szolgálta. Ez pedig röviden annyit tesz, hogy meg kellett ez alatta az idő alatt emberiségi szinten tanulni a szeretet törvényének mindenek feletti tanítását. Mondhatják erre, hogy ez bizony nem igen látszik meg a világban, de az egyes emberben sem. No de lassan a végén járunk az időgyorsulás, vagy másképpen a szinkronárium 15-évének is. Ez az időszak azt a célt szolgálja, hogy a pólusváltás előtti magasabb osztályba lépés előtt az emberiséget megpróbálja felzárkóztatni, felkészíteni egy sokkal magasabb rezgésszintet képviselő új világkorszakra, a Vízöntő korra. Ez alatt a 15-év alatt tömegessé vált az ezotéria elterjedése. Olyan eszmék lettek 15-év alatt a mindennapok témái, amelyek azelőtt meg sem hallgattattak, legfeljebb egy fura szűk közösség szellemi táplálékai voltak. Az pedig, hogy még mindig nem érzékelhető társadalmi szinten változás, ez annak köszönhető, hogy a régi rend még nagyon erőben van. Nem igen akarja előjogait önként átadni. Az egyént pedig egyre nagyobb félelemben tartja egyre nehezedő életkörülménye. A régi rend ezt pontosan tudja, és mindent megtesz a félelem irracionális mértékűvé fokozására.

          Hogyan lehet ebből kilábolni? Majdnem lehetetlen a dolog! Szerencsére azonban csak majdnem. A titok abban van, amit fentebb már jeleztem. A Föld egyre magasabb rezgésszintjét a jelenlegi ember még nem képes önmaga, segítség nélkül felvenni. Mondjuk úgy, hogy még a régi konstrukciós rendszer működik bennünk, az a bizonyos +- 6-os rezgésszintű ember. Ez még nem tud mit kezdeni a magas feszültségekkel. Ő még törpe feszültségre van beállítva. Elárulok egy nagy titkot. Ha egy szenthelyen tartózkodunk, ott tökéletesen tudunk az új energiákkal működni. Mellesleg itt hatalmas gyógyító erő is rendelkezésünkre áll.

          1995-óta minden kutatásom arra irányult, hogy segítséget tudjak adni embertársaimnak ehhez az energetikai adaptációhoz. Mára sokféle módszer áll rendelkezésre, hogy könnyebbé tudjuk tenni az új világkorszakba való átmenetelünket, ami nem lesz egyszerű feladat. Akkor azonban, ha valaki fel tudja venni a Föld új energiáit, akkor egész lénye sokkal több lehetőséget kap. A megbomlott egészségi állapotot nagyobb reménnyel lehet rendbe tenni. A félelemkeltő energiákkal sokkal hatékonyabban tudjuk felvenni a harcot. Nagyobb esélyt kaphatunk ahhoz, hogy ebben a rendkívüli időben sikerrel teljesíthessük életfeladatainkat. Ez pedig mindenképpen több, mint egy állati ösztönön alapuló életben maradási reflex.


Girardi

Máriaremete, 2011. szeptember 26.

3 megjegyzés:

 1. Üdv László!

  Három kérdésem van.

  1.Mi ez a "régi rend"?

  2.A Hét Nővér Galaxis az a Tejút Galaxis?

  3.A legtöbb ember azért nem használja a felső három csakráját,mert még azok előtt a világhónapok előtt állunk,ahol ezek kifejlődhetnek?

  Tisztelettel: N.H.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Henrik!

  Mindig telitalálat, ha Ön kérdez!
  Csak az a kérdés, hogy vajon, Ön is válaszolhatna-e a kérdésre, vagy tényleg fogalma sincs róla.

  Az első kérdése ugyanis kicsit provokatív, de azért válaszolok rá.
  Minden történelmi korban a gazdaságnak, a politikának, az államszervezésnek voltak közös, hallgatólagos szabályai, hiszen ha nem így lenne, akkor nem is tudnának az államok együttműködni. Mára ez a szervezési modell már globálissá vált. Hovatovább ott tartunk, hogy egyáltalában nincs módja még egy szuverénnek mondott országnak sem saját elképzelései szerint szervezni államberendezkedését, főképpen nem a gazdaságát. A pénzpiaci viszonyok, -amelyek korábban úgy működtek, hogy tiszteletben tartották a pénz értékmérő funkcióját. Mára ez viszályára fordult. Ma a fiktív pénz vált az érték forrásává, már – már úgy kezelik a gazdasági folyamatokat, mintha azokat a természeti törvények uralnák, és nem a spekuláció. Ez azért van így, mert a globális rendszer kialakította a saját haszonélvezőit. Ahol a fiktív pénz, ott a hatalom. No, ők a régi rend urai.

  A második kérdésére elodázom a választ, mert először megkeresem azt a csillagtérképet, ahol rendesen át lehet tekinteni az egész galaxis működését.

  A harmadik kérdés a csakrákról szól.
  A ma élő ember valójában már működtethetné legalább öt csakráját. A hatodik, igen megfeszített szellemi munka eredményeként aktivizálható. Ezt azok az emberek érhetik el, akik egy életet áldoztak a kifejlesztésére. No, ilyen nem sok van.
  A hetedik központ megnyitása minden időben Isten kompetenciája. Elképzelhető, hogy hány embernek aktív mindig ez a központ.

  Visszatérve az alsó öt központra, az a szomorú tapasztalatom, hogy jó esetben tudja valaki használni ezt a három központot. Ennek elsősorban egészségügyi okai vannak. Olyan mértékű az egészségromlás manapság, hogy teljesen kimeríti az aktuális központokat. Arról pedig már nem is beszélek, hogy az egyes központoknak milyen a pszichés vonzata. Magyarán mennyire tudja valaki ma egy energiaközpontját tökéletesen öntudati irányítás alatt tartani. Ez pedig azt jelenti, hogy az öntudat tökéletesen kontroll alatt tudja tartani az ember negatív érzelmeit és gondolatait. Ugye, érzékelhető, hogy ebben a fejlődésben nem áll még sehogy az ember. Itt pedig manapság az ezoterikus turisták ötödik dimenziót emlegetnek. No, ez igazán a tömegmanipuláció.


  Köszönöm a kérdéseket, üdvözlettel: HGL

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm a válaszát László!

  Tudja vannak olyan kérdések, amelyekre sejtem a választ,de a megfogalmazással mindig bajlódom. Önnek viszont magas szinten megy a kommunikáció.

  Annyira szeretnék "helyesen" élni, ami persze az én elképzelésem szerint helyes, de a kifogásom az, hogy nincs rá időm. Ugye Ön is írta, hogy fel van gyorsulva. 2012 mindjárt itt van, de életem csúcsa (ahol mindig maradni szeretnék, ha elérek oda) még láthatatlan.

  Még egyszer köszönöm és várom a következő írását!

  Tisztelettel: Henricus

  VálaszTörlés