2011. október 12., szerda

Szentkorona és a rezgésszintek…

          Tudom, sokan várják már az újabb információkat az ominózus 2012-es év várható történéseiről, de most egy kicsit foglalkozzunk magunkkal. Hiába a jól értesültség a jövőről, ugyanúgy, mint amikor bemondják a hírekben, hogy nagy eső lesz, mire megyünk az információval, ha nem viszünk esernyőt. Azt szeretném érzékeltetni, hogy bármilyen változások is jönnek a közeljövőben, az a legfontosabb, hogy felkészüljünk a várható traumák elviselésére. Ebben a témában is olyan külsődleges tényezőkkel foglalkoznak emberek, hogy legyen elég víz otthon, meg élelem, legyen gyertya, meg tűzifa, de hogy a szervezetem mitől fog elviselni egy esetleges elektromágneses vihart, erre már nem gondol senki. Magyarán a szélsőséges változások megkövetelik a kiegyensúlyozott, magas szintű ellenálló képességet és egészségi állapotot. Van-e erre manapság elképzelés, vagy stratégia, hogy mit kell ezért tenni, hogy az emberi szervezet elviseljen egy esetleges szélsőséges energetikai változást, úgy a külső körülményekben, mint a szervezet energetikai rendszerében?

          Előző írásaim egyikében már említettem, hogy a Föld rezgésmintája jelentősen megváltozott. Az 1997-es évhez képest, mára a Föld rezgésszintje sok ezerszeres és még töretlenül emelkedik. Ma úgy tűnik, hogy ez a tendencia 2012. decemberéig folytatódik. Az ember rezgésszintje viszont egyelőre marad a régi szinten úgy, mint 1997-előtt. Gondolom, mindenki érzi, hogy aki tartósan szeretne Földlakó maradni, annak előbb-utóbb meg kell tanulnia adaptálni a Föld új rezgéseit. Az, hogy mi fog történni egy esetleges pólusváltáskor és utána az emberrel, ez ma még kétséges. Bizonyosságot csak a folyamat befejezése után tudhatunk. Irigyelem azokat, akik már előre is bizonyosságot hirdetnek. Egyelőre az sem biztos, hogy pólusváltás lesz a folyamat vége. Még sok a bizonytalansági tényező. Lehet, hogy normálisan a folyamat vége valóban pólusváltás. De az is lehet, hogy az ember megpróbál beleavatkozni az eseményekbe. Sajnos a tudomány nagyon elszakadt a hétköznapi emberi gondolkodástól. Nem biztos, hogy mindent az orrunkra kötnek.  Jelen írás keretei között szeretném érzékeltetni azt a mechanizmust, amely lehetővé teszi a különböző energetikai minőségek adaptációját.

           Tehát, amennyiben az ember továbbra is a lakója akar maradni ennek a hajónak, úgy követnie kell a Föld rezgésszintjének az emelkedését, hiszen így volt ez kétezer éven keresztül is. Hogy mi a problémája annak, ha nem teszünk eleget ennek a követelményrendszernek, nekünk magyaroknak könnyű megérteni, ha történelmünk szent ereklyéjéhez, Szentkoronánkhoz fordulunk megértésért. Aki még soha nem hallott a Szentkorona energetikai sajátosságairól, ajánlom, hogy nézzen utána, bőségesen talál róla irodalmat. Jómagam is számtalan írást publikáltam már a témában.

          Röviden a Magyar Szent Korona adottságairól annyit, hogy miért is tartjuk ezer éve már szentnek a Koronánkat? Leírta már számos magyar szerző, hogy Koronánk ún. beavató korona. No már ez is kiveri a biztosítékot sokaknál. Egyszerűen úgy definiálhatjuk a dolgot, hogy a Korona összekapcsolja a földi világban létező embert, (a megkoronázott főt) az irracionális létezések információs rendszerével, másképpen magával Istennel. Aki foglalkozott már valamit a létezések különböző szintjeivel, annak természetes, hogy a különböző világok rezgésszintjükben különböznek alapvetően egymástól. Ezért van az, hogy ezek a világok egymásról tudomással sem lehetnek, legalábbis az alacsonyabb szinten lévők nem tudhatnak a felsőbb szintek létezéséről sem a bizonyosság szintjén. A rezgésszint-különbség olyan nagy, hogy az alacsonyabb szintek lényei nem tudnák elviselni sem a magasabb szintek rezgéseit. Ez természetes is, hiszen a magas rezgésszint az, amely képes a magasabb tudati rendszereket létrehozni. Alacsonyabb vibrációs létezések, alacsonyabb tudatszintek gyakorlatát jelenti.

          A Magyar Szent Korona használata nagyon bonyolult szertartásrend szerint zajlik. Már a koronázási öltözet is nagyon szigorúan van megtervezve. Használni kell a Korona mellett a koronázási palástot, aranyszövésű kesztyűt, arany kamáslis cipőt. Mindezek abból a célból születtek, hogy a koronázás alatt keletkezett hatalmas vibrációt segítsen elviselni sejtszinten. Itt a Földön, - ebben az elektromágneses rendszerben, - a magasabb feszültségek, magasabb mágneses hatásokkal, magasabb hőképződéssel is járnak. Így nem meglepő, hogy az emberi szervezetet is nagyon igénybe veszik a magasabb vibrációk. Egyszerűen szólva a koronázási szertartás alatt alaposan földelni kell az uralkodót, hogy elviselje a beavatkozást. Már a Korona is úgy van megtervezve, hogy az Univerzumból áradó magasabb rezgésformákat „emberi fogyasztásra alkalmassá” tudja tenni. Elképesztő egyedisége ez a Koronánknak. Képzeljék csak el, hogy minden ember más és más energiarendszerrel van „megtervezve”, így normálisan úgy kellene működni, hogy minden uralkodójelöltnek saját koronát kellene tervezni, ahogy ez a dél-amerikai kultúrák aranykoronáinál van. A mi koronánk azonban ennél is sokkal többet tud. Sokan felfigyeltek már arra, hogy Szentkoronánk valójában női korona. Ez egyébként abszolút rendjén van, hiszen Szűz-Mária koronájáról van szó. Sajnos manapság már magyarázni kell, hogy a magyarság Égi Királynője Mária, Szent-István Korona-felajánlása óta.

          Minden valószínűség szerint koronázták ezzel a koronával királynőinket is. Ez újabb érdekes problémát vet fel a Korona használatával kapcsolatban, hiszen ez azt jelenti, hogy különbséget tud tenni a Korona férfi és női használat között. Persze, ha csak egy „svájcisapka” lenne, akkor ez nem okozna problémát, de ha igazak az írás fenti részében emlegetett vibrációs problémák, amik a szervezet sejtállományát igen igénybe veszik, akkor lenyűgözve állhatunk csak a Korona hihetetlen tervezési tudatossága előtt.

          Most ismét visszatérhetünk az alapkérdésre! Mit is tud tulajdonképpen a Szentkorona? Röviden, az ember tudati evolúciójának robbanásszerű kitágítását eredményezi a koronázási szertartás alkalmával. Ez azt jelenti, hogy olyan kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé a földi racionális szint és Isten tudatossága között, amely elképzelhetetlen közönséges földi halandó esetében. Ha ebbe komolyan belegondol valaki, beláthatja, hogy ez egy elképesztő lehetőség, egy elképesztő szerkezet által. Felvetődik a kérdés, hogy lehet-e használni a Korona működési mechanizmusát a mai ember számára is elérhető, egyszerűsített módon, és valójában mit várhatnánk ettől?
          Ahogyan a Korona működik, azáltal lehetséges, hogy az ember energiarendszerét tökéletes egyensúlyba állítja. Ez az első lépés a magasabb tudatosság felé, de egyben a tökéletes egészség felé is. A koronának ez a harmonizáló mechanizmusa a mai időkben, amikor valami hasonló zajlik, mint egy koronázás alkalmával, - tehát valamiféle rezgésszint-változást kell megtanulnunk, - ilyenkor segítségül hívhatjuk ezt a rendszert. A rendszer készen áll a használatra. Csupán meg kell érteni, tudatossá kell hozzá válni. A koronázáshoz is elő kell készíteni a jelöltet, úgy az új energiák adaptálásához is rendszerben kell gondolkodni. Nagyon fontos megérteni a mai változó idők törvényszerűségeit, hogy tudjuk, mi történik valójában velünk. Általában nem gondolkodunk olyan fennkölt dolgokban, hogy Föld – változás, meg világkorszak-váltás, vagy rezgésszint-váltás, emberi tudatváltás, inkább azon gondolkodunk, hogy hogyan fizetjük ki a számlákat, vagy miért nem találunk sehol biztonságot, vagy hogyan őrizhetjük ilyen körülmények között meg az egészségünket, állásunkat, családunkat. Még az sem érdekel már minket, hogy mi történik a fejünk felett, sem szimbolikusan, sem valóságosan. Ezek a dolgok azonban összefüggenek. Mindazon vágyak, amelyekről az előbb beszéltem csak úgy érhetőek el, ha egyensúlyban vagyunk. Ekkor tudjuk csak képességeink javát hozni. A mai kor kihívásainak megfelelni csak úgy lehet, ha minden tekintetben „toppon” vagyunk. Máskülönben a sok felhalmozott feszültség megbetegedéshez vezet.

          A rendszer, - mint mondottam készen áll. Girardi Long Life Design, vagy magyarul Girardi Hosszú Élet Formatervezés a neve, és a tudásalapja a Magyar Szent Korona energetikai mechanizmusa. A rendszerről olvasni lehet a :


Girardi

Máriaremete, 2011. október 11.

2 megjegyzés:

 1. Üdv László!

  Mostanában úgy tűnik embereknek, hogy pesszimistán látom a világot,de én úgy érzem,hogy végére jártam az élet nagy kérdésének.

  Ez a kérdés a "miért?".

  Ismertetem a konklúzióm,de hozzá kell tennem,hogy hiányzik belőle valami. Én úgy gondolom,hogy az ami hiányzik a Happy End.

  Tehát arra jöttem rá,hogy Én a végtelen univerzum egy galaxisának a naprendszerének a negyedik legkisebb bolygójának a nem a legnagyobb kontinensének,de még kisebb országának kis falujának lakosaként élek, kb. 6 milliárd emberrel a bolygón.

  Mert Istennek célja van.

  Megszülettem képességekkel és korlátokkal. Mert egy utat kell bejárnom, hogy része legyek Isten céljának.

  A szabad akaratom annyit ér,mint egy börtönben az,hogy dönthetek sport foglalkozás alkalmával,hogy focizom, kosarazom vagy kondizom.

  Nem bonyolódnék jobban bele. De most ez foglalkoztat.

  Mert értem én,hogy a dombra mindig nehezebb felmászni,mint onnan lejönni. Azt is,hogy megéri felmenni,mert onnan szebb a kilátás.
  Talán ha ezt megérteném,kiegyensúlyozott lennék.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Henrik!

  Nem hiszem komolyan, hogy választ is vár a fejtegetése után.
  A szabad akarat kérdésével el lehet játszani egy egész életet és még akkor sem mehet az ember tutira.
  Azt ajánlom, Hogy Ön is szánjon rá egy kis időt!

  Üdvözlettel: Girardi

  VálaszTörlés