2015. március 29., vasárnap

További információk a Design-Medizin Qi-kung rendszerről...További információk a Design-Medizin Qi-kung rendszerről…

         Legutóbb azt jeleztem, hogy végére értem a gondolatébresztőknek szánt írásaimnak. Észrevételeikben jelezték Olvasó Barátaim, hogy jó lenne többet tudni arról, hogy mit is ad a DM. Qi-kung-al végzett gyakorlatozás az embernek.

         Valószínűleg fogok még gondolatokat közölni ezen a felületen, most azonban engedtessék meg, hogy egy ifjú Hölgy, Kevi Andi szólaljon meg saját tapasztalataiban arról, hogy Ő, hogyan került kapcsolatba ezzel a rendszerrel. Szeretném elmondani, hogy ő volt az egyik az elsők között, akik felvállalták azt, hogy számukra és számomra is ismeretlen úton együtt elinduljunk.

         Adva volt egy többezer-éves kínai rendszer, amely a Q-kung gyakorlatozásoknak is a legféltettebb, legnagyobb-hatású rendszere, a Nei-Dan Qi-kung. Ez tulajdonképpen a Wai-Dan Qi-kung-al ellentétben, -ami egy mozgásos rendszer, ez egy meditációs gyakorló rendszer.A Wai-Dan Qi-kungban energiákat gerjesztünk a végtagokban, amiket azután eljuttatunk a szervezet egészébe, megújítva annak működését. A Nei-Dan rendszerében  a tudat erejével gerjesztjük fel az életerő különböző minőségeit, amelyeket aztán a szervezet különböző részeibe irányítunk, magasabb szintre emelendő annak működési képességeit.

         A Nei-Dan Qi-kung gyakorlata elképesztően hatékony rendszer az egészség magas szintre emelése, a fiatal életerő megtartása, és a szellemi képességek jelentős megnövelése irányában. A gyakorlás feltételei azonban nagyon szigorúak, így nagyon szűk, és manapság egyre szűkebb az alkalmazhatósága. A DM. Qi-kung rendszer, a nyugati élet-tempóhoz és emberhez alkalmazkodó rendszer, így nagyon gyorsan elsajátítható, és nagyon gyors sikereket hozó gyakorlatozás.


Harsányi László 

Máriaremete, 2015. Március 29.


         Legyen akkor itt most Kevi Andi tapasztalatait leíró élménybeszámoló!" DM – Harsányi Laci
Előzmények:
Egyszer volt, hol nem volt… a történet úgy kezdődött, hogy edzésen megerőltettem a hátam – legalábbis így hittem. Ez novemberben történt. Majd csak nem akart elmúlni, sőt, egyre rosszabb lett… Jöttek az ünnepek, én pedig egyre jobban szenvedtem, volt, hogy alig tudtam beszállni a kocsiba, illetve vezetés közben potyogtag a könnyeim a fájdalomtól hazafelé.
A munkámból kifolyólag elég jól ismertem a nyugati orvoslás ilyen esetekben bevett „receptjét”, sikeresen végig is jártam az összes rendelkezésemre álló lehetőséget (gyógyszerkúra, infúziókúra, gyógytorna, stb.). Január volt, mire eljutottunk odáig, hogy hááát, bizony nem ártana egy nyaki MR vizsgálat és egy gerinc specialsita. Ki is derült, hogy nyaki gerincsérvem van és azonnal műteni kellene…
A nyugati orvoslásból csak a gyógytornát tartottam meg, de arcom a Kelő Nap felé fordítottam és neki láttunk Lacival a közös munkának. Kaptam a gerinc dokitól három hónap haladékot… 
 
A Út:
Állapotfelmérés és az MR diagnózis alapján úgy határoztunk, hogy nekilátunk egy rögös utat Együtt kitaposni. Heti egy alkalommal mentem az ín-izom átalakító masszázsra Lacihoz, ami közel két órás művelet. Nem mondhatom, hogy életem legkellemesebbb perceit éltem volna át. Ahol az energiapályákon „dugulás” volt, ott erős fájdalmam volt, míg ki nem tisztult a rendszer. Közben figyelnem kellett, hol és mit érzek. Ezt nagyon nehéz volt szavakba öntenem, de nagyon sokat segített a folyamatban, mivel én nem tanultam kínai gyógyászatot, nem tudom, melyik meridián hol halad a testen, Lacinak viszont megvolt a visszacsatolás, hogy amit csinál az hol és hogyan hat. Pár alkalom után már jelentős javulást éreztem. Egyik alkalommal Laci előállt egy új kalappal, amit akkor Szuper Kalapnak neveztünk el. Ahogy feltettem a fejemre hihetetlen gyorsan és erősen lehetett érezni az Energia beáramlását a testembe.
Ezzel a térformával megoldható a környezetből a minket körülvevő Energia/Csi/Ki/Prána kicsatolása és a testbe történő bevezetése! A kalap azóta több finomításon és hangoláson esett át, igazi Mesterművé válva…
Az energia irányítását a folyamatban kristályok segítik és katalizálják. Ez segíti a tudat irányítását is. A kezelésben így a következő lépés a masszázs után a kalapban történő meditáció volt, ami tulajdonképpen egy tudatos energia keringetés a test energiapályáin. Ennek eredményeképpen sejtszinten tudjuk újraalkotni és energetizálni a szervezetet. Ezáltal a beteg sejteket egészségesekké tudjuk alakítani, az elöregedetteket pedig megfiatalítani. A meditációt Laci a kínai csikung mesterek tanításai alapján építette fel.
A rendszer együttes használatával nagyon gyors és látványos volt a javulás. A három hónap elteltével vissza kellett mennem kontroll MR vizsgálatra, majd az orvosomhoz.
Az orvos a kontroll vizsgálaton örömmel vette, hogy elmúltak a panaszaim és „sajnos” elmarad a műtét, majd ámultan nézett, mikor meglátta az MR felvételt. Összehasonlította a korábbival és azt nmondta, hogy olyan a gerincem, mint a tankönyvben, mintha kicserélték volna. A nyaki szakaszon picit látszott még a kiboltosulás, de szinte teljesen visszahúzódott a sérv. Azt mondta, nyugodtan elkezdhetem a sportolást (amit nagy sajnálatomra november óta fel kellett függesztenem – ekkor már áprilist írtunk!) és, ha bármi panaszom lenne, csak szóljak.
Azóta nem jártam Nála és eltelt lassan másfél év…
Ezt egy kis ízelítőnek szántam, hogy mire képes a Laci által kidolgozott komplex rendszer. Talán hallomásra nem annyira átlátható vagy könnyen megérthető, de annak, aki kipróbálta már meggyőződéssé vált, hogy van kiút és megoldás… 
 
Piliscsaba, 2015. március 25. 

Kevi Andi "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése